Brandom

Voor onze ambassadeurs komen we graag ons bed uit
Binnenkort ook voor jou? Je bent in goed gezelschap!

Onze ambitie is dat onze klanten ambassadeurs worden van Brandom. Het liefst werken we met duurzame samenwerkingen waarin we samen met de opdrachtgever één team vormen. Zo helpen we het beste kleine merken groot(s) te maken en grote groot te blijven. Kennismaken?

airhunterssave plasticsHERMON ErfgoedBoksacademie van Orhan DelibasGemeente ZutphenCleantech centerCleonXSTriple C au pairSchotpoort ConnectArchitectenbureau Enklaar en KlaversBalefireEquine BalanceBuitenGewoonteFysiotherapie Het CentrumPlastic FantasticPycnoplastAmionPraKtimaVuursInnovatiepartnersPolysportKarton DesignVeluwe Actief (Oversteegen)Innovatiegilde Pakhuis Noorderhaven


De diversiteit van branches


Wij werken branche onafhankelijk. Juist doordat we diverse branches bedienen ontstaat kruisbestuiving en geeft creatieve invalshoeken. Wat onze klanten gemeenschappelijk hebben? Dat ze net als wij, hun veelal duurzame, innovatieve en/of sociaal maatschappelijke droom willen waarmaken.

ambassadeurs aan het woord


Brandom is een goede meedenker die inmiddels zijn plekje in ons team heeft verdiend door mee te helpen met betrekking tot verder professionaliseren van bijvoorbeeld onze website en ons wagenpark. Ook is Brandom een partij die ons regelmatig weet te verrassen met treffende illustraties en fotobewerkingen.
Erik Roelevink Founder en eigenaar airhunters wm b.v.

Brandom heeft ons geholpen bij onze naamswijziging en verhuizing naar Arnhem. Kundig, professioneel en betrokken heeft Brandom ons strak gepositioneerd. Ze filmen, ontwerpen, bouwen en voeren alles op het gebied van reclame en branding zelf uit. De resultaten zijn prachtig en Brandom is dan ook onze vaste reclame partner.
Bram Peters DGA bij save plastics en founder van Plastic Fantastic

Brandom heeft voor ons bedrijf als landelijke herontwikkelaar van rijksmonumenten onder meer een nieuwe passende corporate huisstijl gemaakt. We zijn hier erg trots op en krijgen er veel waardering voor. Het draagt bij aan onze visie en ambitie van “Laat Erfgoed Herleven”. Alles ziet er perfect verzorgd uit dankzij de grote toewijding en vakmanschap.
Machiel van der Plas en Jan de Mooij Directie HERMON Erfgoed B.V.

Theis-Jan is een creatieve duizendpoot die met veel plezier en passie meedenkt als mediapartner. Als vakman is geen detail onopgemerkt gebleven en getoetst aan de strategische visie van Schotpoort Connect. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwe website. We merken dat de nieuwe website leidt tot meer bezoekers met meer aanvragen en reacties.
Peter Keizer Algemeen directeur at Schotpoort Transport Groep BV

Brandom denkt kritisch met ons mee over de strategische uitgangspunten met betrekking tot onze huisstijl. Samen gaan wij op zoek naar het gewenste krachtige beeld waarmee wij onze missie weer een stap dichterbij kunnen brengen. Het gevolg is een plezierige samenwerking en verrassende resultaten!
Johan Machiela Secretaris bij Stichting de Passerel

Brandom, vakkundig, helder, creatief en inspirerend! Ze weten als geen ander mijn gedachten en ideeën op een unieke wijze concreet te maken en in beeld te brengen.
Mirjam Kuiper Founder en eigenaar Equine Balance