Brandom

Plastic Fantastic


Wil je dit ook? Neem vandaag nog contact op met Brandom!

Een deel van ingezameld plastic wordt na sortering alsnog verbrand. Plastic fantastic, een coöperatie (anno nu zijn coöperaties weer helemaal hip!) vind dat zonde, je kunt er nog zoveel van maken. Plastic fantastic brengt dit in de praktijk. Niet praten maar doen! Dat is het idee. De founder, save plastics, heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het upcyclen van plastic afval. Plastic Fantastic is opgericht om hiervoor tam-tam te creëren.


De pay-off, 'Plastic afval, laten we er wat van maken!' namen wij erg letterlijk. In alle communicatie uitingen die we ontwikkelde kwam dit naar voren. Dit door speels getekende mogelijkheden die de recycling biedt.


Zo is er gekozen om als annual report een overzicht te maken wat Plastic Fantastic lokaal en wereldwijd heeft bereikt.


Op de website (bekijk) komt deze tekenstijl terug. De beheerder kan in het CMS (Wordpress) zelf kiezen welke tekeningen hij wenst, een achtergrond kiezen, en in welke volgorde. Maximale vrijheid dus! Ook is er een iDeal betaalmogelijkheid ingebouwd om het goede initatief financieel te ondersteunen.Door een mini mobiele fabriek laten ze zien hoe je plastic kan redden van de ver­brandings­oven. Hiervoor hebben wij het recycle proces uitgetend. Deze word onder andere bij Beach Cleen-ups ingezet (vandaar de pick-up).

Tekenstijl Plastic Fantastic

Ook hebben we een boekje gemaakt over de stand van zaken met plastic genaamd 'Al dat plastic'. Het is een onderzoek op basis van openbare bronnen, om kennis van en inzichten in de wereld van plastic te delen. Voor €15,- + €4,95 verzendkosten is hij voor jou. Je kan hem bestellen op www.PlasticFantastic.nu!

Tekenstijl Plastic Fantastic
Wat is het resultaat?

+ Een tevreden klant
+ Duidelijke profilering
+ Heldere why
+ Onderscheidende rebranding
+ Een duidelijk onderscheidende herkenbare merk- en illustratiestijl


Brandom heeft ons geholpen bij onze naamswijziging en verhuizing naar Arnhem. Kundig, professioneel en betrokken heeft Brandom ons strak gepositioneerd. Ze filmen, ontwerpen, bouwen en voeren alles op het gebied van reclame en branding zelf uit. De resultaten zijn prachtig en Brandom is dan ook onze vaste reclame partner.
Bram Peters DGA bij save plastics en founder van Plastic Fantastic

En jij?


Wil je dit ook? Neem vandaag nog contact op met Brandom!

Ander werk zien?


Bekijk andere cases